Társkereső Érd

jegyezz meg

Társkeresés Érden (Pest)

érdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1169 társkereső tag vár rád Érd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Érd egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Érd és környékéről:

Zsuzsi
38 éves
Érd

Ne csak a mának élj! Szerelemre vágyó, nagyon szeretni tudó nő vagyok, aki megbízható, hűséges és komoly gondolkodású. Hűséges társam keresem egy életre, no kaland. Az értékrendje hagyományos legyen,a felmerülő problémákat lehessen vele megbeszélni. Nagyon fontos, hogy a jövőt közösen...
Edit
54 éves
Érd

Sokáig gondolkoztam azon,hogy regisztráljak ezen az oldalon. Hátha megtalálok valakit,vagy esetleg engem valaki?Komoly kapcsolatot,társat keresek,kaland nem érdekel.Két lányommal élek együtt,27 és 23 évesek.Velük nagyon boldog,vidám életet élünk,de lehet,hogy néha már hiányzik egy társ.Saját...
Éva
66 éves
Érd

A TÁRS a legnagyobb emberi rang. És nem csak a közösen átélt örömöket jelenti , hanem a másikért való aggódást...gyöngédséget...kis figyelmet ebben a rohanó világban. Egy őszinte ölelés maga a biztonság. Én erre vágyom!
Andi
29 éves
Érd

29 éves lány vagyok. Szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, angolul beszélgetek, nyelvet tanulok. Komoly kapcsolatot keresek, nagyon fontos számomra a bizalom az őszinteség és a romantika.
Anett
57 éves
Érd

Kedves Férfiak! Tudom, most mindenféle roppant tökéletes szavakkal kéne jellemezni magam!:-) Inkább a lényegre hagyatkoznék: Én valóban a párom keresem, egy játszmák nélküli kapcsolatot, melyben a hűség nem opció, hanem...
Joli
64 éves
Érd

Hosszú egyedüllét után szeretném megtalálni a számomra megfelelő társat, barátot,aki megbízható, őszinte.
Linda
34 éves
Érd

Az elmúlt pár évben többet voltam külföldön,mint Magyarországon, az itthon maradásomnak a Covid adott extra inspirációt. A külföldi élet miatt a társkeresés nem tudott kibontakozni,talán majd most.
Eszter
33 éves
Érd

"Színház az egész világ..." Szóval csak őszintén ;-) Szeretnék egy gyémántot találni a szénbányában... :-) Mérnök Kutya / macska INFJ
Ildikó
53 éves
Érd

Társam keresem hosszútávra. Egyszerű nő vagyok, aki a szerelembe hisz még. Hasonló férfit szeretnék. Olyant aki nem ijed meg, és valőban szeretne megismerni.
Lívia
43 éves
Érd

Sziasztok! :-) Én egy kedves ,őszinte aranyos lány vagyok Gyorsétterembe dolgozok. Szabadidőmben szeretek rajzolni,festeni főzni.


Párkereső urak

Társkereső urak Érd és környékéről:

Zsolt
41 éves
Érd

Nem várok semmit, de mégis valamit. Majd meglátjuk... Személyes találkozó híve vagyok...remelem te is :-)
András
44 éves
Érd

Nyitott személyiség vagyok,de ugyanakkor tradicionális,aki sokat látott és tapasztalt,ugyanakkor megértő,de nem naív. Természetkedvelő,állatbarát,utazó,idegen kultúrák és helyek nagy rajongója. Emellett imádom a jó krimiket nézni is,olvasni is és persze a történelmet. Nagyon szeretem a csalá...
Gábor
47 éves
Érd

Keresem a párom egy életre!Szeretetet adni és szeretve lenni a legfontosabb.Olyan lányt keresek akivel lehet tervezni közös jövőt!Csendes,szerény,hűséges típus vagyok.
Laszlo
45 éves
Érd

Keresem életem párját, aki fiatalabb legalább néhány évvel nálam, és még nincs neki családja. Szeretem a filmeket, természetet, cicákat (a kutyákat is), és informatikával foglalkozom.
Zoltán
64 éves
Érd

Hét éve özvegy vagyok.Egyedül élek a saját házamban Egyedül nagyon rossz.Keresem a társam akivel még boldogok tudunk lenni.A többit személyesen.Nem dohányzom,nem fogyasztok alkoholt. Nem vagyok előfizető,kérlek írj levelet.
István
28 éves
Érd

Sziasztok! Beszélgetek, ismerkedem szívesen és hátha valami jó sül ki ebből az oldalból. Egy kedves, udvarias, megbízható férfi vagyok. :) Ha megszeretnétek ismerni, kérlek írjatok.
József
48 éves
Érd

Szeretném megtaláni az igazi páromat ! Szeretni és szeretve lenni ! Mindig őszinte vagyok és ezt el is várom a páromtól !Szeretek viccelődni és sokat nevetni .
József
35 éves
Érd

Sziasztok. Egy keveset magamról.: érzékeny,visszahúzódó,családszerető,álmodozó,házias,hűséges,gyengéd, szentimentális,kedves,szenvedélyes... Egy kedves,aranyos nőt szeretnék megismerni és ami a legfontosabb,hogy úgy fogadjon el amilyen vagyok.
László
58 éves
Érd

Csaba
52 éves
Érd

Kézcsókom tisztelt hölgy, ki meglátogattad adatlapom! Én egy vidám természetű, nyugodtt férfi vagyok. Rendezett körülménye között élek, egy kutyával, és egy macskával. Előző kapcsolatonnak nem rég lett vége, tehát szabad vagyok! Komoly kapcsolatot keresek egy csinos hölgy személyében. Szeretném l...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://1074765www.parom.hu/tarskereso/erd
Nyomtatás dátuma: 2020-10-20 02:17:06