Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

IRÉN
68 éves
Tahitótfalu

IRÉN 68éves özvegy.,Bármit hoz a sorsa ,az élet megy tovább,Egyedül Élek kertes családi házban.biztos egzisztenciával rendelkezem.Egy igazi őszinte,kedves,megbizható,társa vágyom.Aki még vágyik a szeretetre,megbecsűlésre,és szerelemre.És mind azt viszonozni is tudja.Szeretek ,utazni,...
Timea
47 éves
Budapest

Sokan írják hogy nem a külső hanem a belső fontos, mégis nyilván a fotó az első szűrő. Én is csak kasznit tudom fotózni neked, ami kár mert míg a kaszni max egy Suzuki Swift, addig a motor Maserati. Persze a kasznit is igyekszem karbantartani sok nevetéssel, sporttal de az idő és az évek azért...
Zsuzsa
72 éves
Budapest

Társam keresem Budapest, Pest megye környékéről, ismerkedjünk a többi alakul. Szeretek utazni, táncolni, jókat beszélgetni, keresem hasonló partnerem.
Edit
66 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Szilvia
43 éves
Budapest

Pár dolog magamról teljesség igénye nélkül: szeretem a természetet, az állatokat, különösen a kutyákat. Szeretem a jó társaságot, a kellemes beszélgetéseket, a humort. Szeretek utazni, kirándulni, imádom a Balatont. Érdekelnek a világban történő események.
Rozália
63 éves
Hódmezővásárhely

Elvált vagyok egyedűl vagyok egy 17 éves lányommal a nagyok férjnél vannak. Az unokák és a gyerekek töltik ki a napjaimat szeretem a rendet utálom a hazugságot.
Heléna
58 éves
Budapest

Kedves Urak! Nincs gyakorlatom a társkeresésben, mert eddig mindig engem találtak meg. Azt mondják mások, hogy kedves, mosolygós, vonzó, megbízható, empatikus vagyok, nehezen viselem, ha bántanak. Szeretek társaságban lenni, bár időnként szükségem van egyedüllétre is. A családom és a...
Márta
43 éves
Nyíregyháza

Vidám természetű, de komoly gondolkodású embernek tartom magam. Komoly kapcsolatot, egyenrangú társat keresek. A minőség fontosabb számomra, inkább mint a mennyiség. Szeretem az élet egyszerű örömeit, de az izgalmas élményeit is.
Zsuzsa
64 éves
Paks

Szeretnék megismerni egy férfit aki szeretet akár adni és kapni. Tudok alkalmazkodni. Szeretek utazni, kirándulni.
Marcsi
55 éves
Törökszentmiklós

54 éves , elvált van 2 felnőtt gyermekem. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a természetet, szeretek sétálni.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

József
69 éves
Budapest

68 éves lettem.2 éve nyugdíjban vagyok.Fiammal és kis menyemmel élek.Szívesen olvasok-főleg-történelmi témájú könyveket és nézek ilyen filmeket,megfelelő forráskritikával.Másik kedvtelésem,hogy pontképeket csinálok,volt már 2 kiállításom 30-50 képpel.Nem vagyok hiperaktív ,nem futok,úszok,síelek,...
Attila
48 éves
Érd

Sport, természetet szerető vidám ember vagyok, aki keresi társát a mindennapokra. Remélem hamarosan rád találok.
Béla
48 éves
Budapest

Talán azért vagyok itt mert te is itt vagy! Koromnál fiatalosabb külsejű, de élettapasztalt férfi vagyok. Talán életútunk most összeér és eggyütt járhatjuk tovább!
Sándor
57 éves
Budapest

Természetet kedvelő , mozgást igénylő férfinak mondom magam. Az egészség fontos számomra. Őszinteség.
Ferenc
55 éves
Nagykanizsa

55 éves középfokú végzettségű, nőtlen férfi vagyok. 45-55 év közötti nemdohányzó, karcsú vagy filigrán, hagyományos női értékrenddel rendelkező lehetőleg tetoválás- és piercingmentes szabadidőpartner hölgyet keresek
Gyula
57 éves
Kisapostag

57 éves rokkantnyugdíjas vagyok. Egyedül élek kutyámmal és két cicámmal egy Fejér megyei kis faluban.
István
53 éves
Kerkateskánd

Falun élő egyedulallo férfi vagyok. Magamról többet bemutatkozás utan szeretnék megosztani. Távolság nem akadály.
Zsolt
49 éves
Budapest

szia Zsolt vagyok egy kis dugó vagyok,szeretem nyüzsgést és az életet.szeretném végre megtalálni a párom.Tudom nem vagyok egy 180 magas férfi,csak egy 165cm kis mackó.de talán nekem is van egy kis esélyem.Nincsenek jó fotóim,szakállam az már nincs.Ne ítélj elsőre.Üdvözlettel Zsolt
Lajos
56 éves
Szigetszentmárton

Kedves Társkereső! Tapasztalataim szerint egy nő és egy férfi teljesen másként gondolkodó spirituális lény. Sokszor nagyon nehéz megérteni a másikat, elfogadni, azt, ahogy gondolkodik, cselekszik. És ez ebben a nagy művészet. Akiknek ez sikerül, azokat hívjuk BOLDOGNAK. Akiknek pedig nem, a...
Gábor
37 éves
Dabas

Szia.Én egy 36 éves férfi vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Mivel ez ismerkedes nélkül kivitelezhetetlen ezért szívesen beszélgetek bárkivel aki hajlandóságot mutat személyes találkozásra, és tervei kozott szerepel egy normál párkapcsolat kialakítása. Hobbym a motorozas a turá...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://1074765www.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2021-01-20 08:23:56