Társkereső Miskolc

jegyezz meg

Társkeresés Miskolcon (Borsod-Abaúj-Zemplén)

Miskolci párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1302 társkereső tag vár rád Miskolc és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Miskolcon

Ha nincs időd és lehetőséged eljárni sehova, vagy a zsúfolt szórakozóhelyek és a spontán ismerkedés gondolatára máris reszketsz, mint miskolci kocsonyában a béka, akkor az online randi világa a te tereped. Ma már társkereső alkalmazások és beszélgetős oldalak tucatjai könnyítik meg az ismerkedést a hasonló cipőben járók számára; ha neked is az esküvő és a holtomiglan-holtodiglan a célod, érdemes olyat választanod, ahová kifejezetten komoly kapcsolat miatt iratkoznak fel a fényképes társkeresők.
Ne feledd azonban, hogy az ingyenes társkereső regisztráció után nem elég csak ücsörögni és várni a sült galambot: a társkereső nők és a társkereső férfiak jelentős százaléka egyaránt elköveti azt a hibát, hogy a kezdeti lelkesedés után passzivitásba vonul és nem kezdeményez, nem ír rá senkire - pedig mindenki a társkeresés miatt van itt... Jó, ha vannak jól megfogalmazott igények és elvárások, de nem érdemes túlságosan leszűkíteni a paramétereket a vidéki randi oldalakon: miskolciként akár Eger, Szerencs, Sárospatak vagy Kazinbarcika társkeresői között is böngészhetsz, és az sem biztos, hogy ragaszkodni kell kilókhoz, centikhez vagy hajszínhez. Minél lazábban kezeled ebből a szempontból a netes társkeresést, annál valószínűbb, hogy az első randira hamarosan sor kerül - és az sem kizárt, hogy az első választás rögtön telitalálat lesz.

Miskolci romantika

Bár sokaknak nem a romantikus hangulat jut eszébe elsőre Miskolcról, kis helyismerettel azért meg lehet találni azokat a belvárosi és környékbeli helyszíneket, amelyek ideális randi helyek akár első, akár sokadik alkalomra, negyven és ötven fölötti társkeresőknek is.

Szerelmes lakatfalakból igen sok van már szerte az országban, ám az egyik legnagyobb szerelmes zarándokhely épp a borsodi megyeszékhelyen található. Szív a belváros szívében: a Szinva terasznál, a patak fölött ível át a kovácsoltvas Szerelmesek hídja, ahol nem csak a temérdek lakat jelzi a korláton, hogy itt bizony sok társkereső pecsételődött meg, de a híd körkörös, szív alakú mintája is erre utal. A legnagyobb lakat a legelső is volt, ezt a város helyezte el itt. A lakat kulcsát ne felejtsétek el a Szinva vizébe dobni!

Az ország legromantikusabb randihelye

A közeli Lillafüred nem csak a környék, de talán az egész ország legromantikusabb pontja - Magyarország legmagasabb vízesésével. Bár autóval vagy busszal pár perc alatt elérhető Miskolcról, és így közkedvelt célpont, a Hámori-tónál mégis nyugalom és csend honol a festői környezetben és tiszta levegőn, a Mária-sétányon pedig érdemes kihasználni a félreeső pihenőhelyek nyújtotta intim körülményeket. Mostanában a vízesés melletti korláton is egyre több szerelemlakat gyűlik, de ha még nem tartotok itt, akkor először csak sétáljátok körbe a lenyűgöző hangulatú függőkertet.
A Palotaszálló alatt húzódó, kisebb-nagyobb lépcsősorokkal összekötött függőkert különböző teraszokból áll: a legalsóról nyílik az Anna-barlang, de van itt fiatalság és találkozások terasza, vízesés terasza, virágok terasza, zene, költészet és szobrászat terasza is - akit ez a hely nem varázsol el, abból a romantika csírája is hiányzik.

Szíves barlang, szerelmes sziget

Az Anna mésztufabarlangban a különleges természeti képződmények sorából kiemelkedik a Jézus Szíve cseppkő - keresztény társkeresők biztosan tudják, hogy hajdan ezt a barlangot templonként is használták, és még ma is gyakran tartanak esküvőket az emberi szív anatómiailag majdnem pontos mása alatt. Már az igaz szerelmet jelképező képződményhez vezető út is különleges, már-már szakrális, hiszen ahhoz, hogy eljussunk ide, át kell haladni a misztikus Hármas Kapu egyikén is.

A Miskolctapolcai Parkban, egészen pontosan a Békás-tóban áll egy aprócska sziget, amelyhez fontos szerelmi babona kötődik. A hagyomány szerint ha ellátogatsz a Szerelemszigetre a pároddal, akkor soha nem fogtok elválni egymástól - vagyis ide csak olyannal gyere, aki a házasság gondolatától sem rémül meg.

Királyi szerelmek

A Diósgyőri vár eredetileg jegyajándék volt a középkorban, a lovagvárat jellemzően a királyok ajándékozták szívük hölgyének - ebből is látszik, hogy abban az időben sem csak érdekházasságok köttettek. A várfalak között igen alaposan beleláthattok, hogy az egyszerű csajok és pasik körülményeivel szemben milyenek voltak a királyi hétköznapok. Még a középkori fejedelmi hálószobába is bepillanthattok: a királynék hálótermében sok minden kiderül a lovagi szerelemről, az elalvási szokásokról és az akkori udvarlásról, ráaádásul az alkimisták termében pedig a szerelmi bájital készítésének titkaira is fény derül.

Rövid ismertető


Miskolc egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Miskolc és környékéről:

Mira
50 éves
Miskolc

Komoly ,tartós kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra . Szerelem ,őszinteség ,romantika ,kedvesség ,figyelmesség ,ami leginkább jellemez . Szeretem a természetet ,a kertészetet ,a virágokat ,erdei sétákat .
Niki
37 éves
Miskolc

Őszinte, jókedélyű, ugyanakkor komoly gondolkodású, hitben járó nőként keresem a hozzám illő másik felem, akivel teljessé lehetne az életem. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Beáta
53 éves
Miskolc

Udvarias, kedves, őszinte, családcentrikus - talán ezek azok a tulajdonságok, amelyeket benned keresek. Ide bármi írható, ha úgy érzed érdeklődsz irántam, kérdezz és meg válaszolok.
Tünde
44 éves
Miskolc

Pozitív , életrevaló , vidám nőt keresel ? Szilárd értékrenddel rendelkezem , jobboldali beállítottságú vagyok . Hűséges típus . Nagyon tudok szeretni , odaadó vagyok és arra vágyom , hogy a TÁRSAMAT , aki a szó eredeti értelmében FÉRFI , teljes mellszélességgel támogathassam (lelki, erkölcsi...
Aldea
40 éves
Miskolc

Sziasztok! Istenhívő vagyok, így a mai világban számomra az ismerkedés nehezebb. Ezért én csak beszélgetőtársat, játszótársat (online játékok), barátot keresek. Később ha jól érezzük magunkat és esetleg te is Istenhívő vagy, akkor komoly kapcsolat is kialakulhat. A legjobban persze annak örülnék...
Illonka
65 éves
Miskolc

Miskolcon egyedül élő fiatalos alkatú nő vagyok. Szeretnék magam mellett tudni egy rendes, becsületes ferfit. Többit személyesen, ha sor kerül ra!
Éva
50 éves
Miskolc

Csinos, fiatalos nő vagyok. Partneremet keresem a szabadidő kellemes eltöltéséhez megbízható, magas, értelmiségi férfi személyében.
Erika
59 éves
Miskolc

Szeretem az őszinteséget, egyszerűséget és fontosnak tartom az érzelmi intelligenciát. Szívesen, kirándulok, sportolok, de egy jó vacsi és néhány kellemes óra valakivel, akivel néha hallgatni is nagyon jó ... az is nagyon bejön. Nagyon szeretem a gyermekeimet, de fontos, hogy megosszam az...
Gabriella
55 éves
Miskolc

Üdvözöllek! Azt gondolom az adatlapból derülnek ki dolgok, ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sok szerencsét!
Eta
46 éves
Miskolc

Értelmes, érzékeny, tanulni és élményekre vágyó érdekes személyiségű, jó humorú nő hasonló tulajdonságú társát keresi.


Párkereső urak

Társkereső urak Miskolc és környékéről:

Béla
64 éves
Miskolc

Boldog házasságban éltem, mígnem hét évvel ezelőtt a feleségem súlyosan megbetegedett és testileg-lelkileg súlyosan megsérült, azóta én ápolom. Sajnos mentálisan is annyira leépült, hogy a szép életünk teljesen szertefoszlott. Ezért próbálok itt szerencsét, hátha társra találok.
Zoltán
53 éves
Miskolc

Életvidám, nyitott,vagyok, szeretek folyton tenni, úton lenni, majd lustálkodni, megpihenni, otthon lenni.Jó lenne mindezt valakivel. Kicsit hiszek a horoszkópban, ezért olyan társat keresek aki elvisel egy szeszélyes kost.
János
59 éves
Miskolc

Elérkezett az idő, hogy valakiért kell élnem, dolgoznom, valakihez tartoznom kell. Komoly gondolkodású, érzékeny, de ugyanakkor vidám személyiségnek tartom magamat. Főbb tulajdonságai: őszinteség,megbízhatóság, önzetlenség, hűség. Egy kapcsolatban az egyenjogúságot és kölcsönösséget nagyon fontos...
Laci
36 éves
Miskolc

Szia Kedves Látogató! Nem hiszem hogy pár mondatból meglehet ismerni igazán akárkit is. Magamról röviden : Vidám természetű, őszinte , romantikus, aki minden apróságnak örülni tud. Szeretem a spontán dolgokat , nagyokat beszélgetni , sétálni , kirándulni, nevetni minden jót átélni! Szeretem...
András
37 éves
Miskolc

Szeretek nevetni, és általában pozitív az életszemléletem. Szeretek utazni, kirándulni, olvasni. Érdeklődési köröm eléggé összetett.
János
39 éves
Miskolc

Zoltán
46 éves
Miskolc

Én egy miskolci, 178 cm magas, magára és környezetére igényes férfi vagyok. Minden vonatkozásban a klasszikus, nőies nőt kedvelem, aki előnyben részesíti a szoknyát/ruhát. Életkor szempontjából (sem) szeretném keretek közé zárni a hölgyeket, mert egy kapcsolat ennél jóval összetettebb, azaz nem e...
Csaba
43 éves
Miskolc

Szia kedves idegen :) Mit is írhatnék ide ? Életem folyamán talán egy év sem nagyon volt, hogy egyedülálló lettem volna, így nem is kelett soha magamról jellemzést írnom és nem is nagyon tudok.. Adj rá lehetősséget, hogy megismerhess és jellemezz te, az sokkal hitelesebb lesz ;)
Barnus
45 éves
Miskolc

tartós hosszutávú kapcsolatot keresek egy hozzám illő hölgy személyében, csak annyit várok el amit én adok, se többet se kevesebbet, álltalában a hétvégeken van szabadidöm amit szeretnék tartalmasan eltölteni, az esélyt adjuk meg egymásnak, a továbbiakat majd meglátjuk, sok sikert mindenkinek.
ZSOLT
56 éves
Miskolc

Azon gondolkodom, hogy mennyit tagadjak le a koromból.ötöt? tizet?... itt úgyis mindenki fiatalítja magát.. mindegy. legyen az 56. vagy szerinted letagadhatnék néhány évet? Megjelöltem pár tulajdonságot és tényezőt a keresett nagy Ő-vel kapcsolatban.. Egy kivételével minden lehet más.. Ha ezt olv...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet....valaha így kezdtem...mikor még csak bimbózott a kapcsolatunk a férjemmel. Igen. Ő már a férjem.A Nagy Ő. Akibe a mai napig fülig szerelmes vagyok,és Ő is belém..hiszen érzem.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://1074765www.parom.hu/tarskereso/miskolc
Nyomtatás dátuma: 2020-10-20 02:24:41